maanantai 15. syyskuuta 2014

top

kuulumiset työssäopista :)

tän kuukauden aikana oon saanut paljon positiivistä palautetta ja olen todella tyytyväinen valintaani mihin olen mennyt todella mukavaa porukkaa että täällä hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä.
Eli kuten mainitsin että Hyvinkäällä on mukavaa porukka siis kävimme viime viikolla tutustumassa muihinkin pisteisiin työ oli hieman erillaisempaa kuin hämeenlinnassa rupesimme heti hommiin kun pääsimme paikkaan. ensinmäisenä teimme kiveniskunkorjausta ja siitä sisäpuhdistusta melkeinpä molemmat tutustumis päivät oli sisäpuhdistuksia päivät meni aikalailla myöhään lähdimme ennen yhdeksää ja saatoimme olla yli viideltä takasin, mutta en valittanut vaikka väsyneitä oltiin :) oli todella mukava kokemus sai vähä nähdä mitä muutkin tekeen ja mitenkä, eipä homma paljoo eronnut hämeenlinnasta. Työporukka oli todella huikee kaikki oli niin ystävällisiä, hauskaa pidettiin mutta keskityttiin samalla olennaiseen.
En enään tiedä mitä kertoisin tuosta työpaikasta kun aikalailla samaa hommaa tehdään päivät pitkät paitsi tänään sain nähdä miten tehdään nanokeraaminen pinnoite työ oli tosi tarkkaa ja uutta mulle.
Tänään kun rupesin miettiin niin ihan oikeesti tuntu kuuluvan työporukkaan ja jopa voisin kuvitella itseni töihin sm autofixii ei oo oikeestaan mitään huonoa palautetta mitä voisin sanoa.
Voin huomenna vähän päivittää siitä nanokeraamisesta pinnoitteesta mitä se on ja miten homma hoidetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti