maanantai 8. syyskuuta 2014

top

Viikkotehtävä

Kerro, miten työvälineitä huolletaan työpaikallasi. Kiinnitä huomiota työpaikan aikatauluhin. Miten työpaikallasi pidetään tauot?(riippuuko tauolle lähteminen työtehtävien vaiheesta vai katsotaanko kellosta koska tauko pidetään.) Kerro, mitkä asiat vaikuttavat valittujen pohjamaalien käyttämiseen työpaikallasi. Jos et ole päässyt maalaamaan tai pintakäsittelemään työpaikallassi, kerro esimerkki jostakin suorittamastasi muusta työstä. Kerro mitä vaatimuksia valmiille työlle yrityksessä on.

työvälineiden huolto
- vahaliinat pestään pyykkikoneessa, ja yleisesti kaikki mitä käytetään pestään yms. ei meillä silleen ole mitään mitä pitäisi huoltaa.

työpaikan aikataulu:
- työt alkaa aina yhdeksältä tauot pidetään siin kymmenen aikaa yksi 10 minuutin tauko ja ruokailu on siinä 12 aikaa noin puol tuntia ja kahdelta on taas yksi 10 min tauko. tauot pidetään yleensä silloin ettei jää homma pahasti kesken.

esimerkki jostain työstä:
- Myllytys

myllytyksen tarkoituksen on kiilloittaa pinnat ja poistaa naarmut.
seuraavaksi tulee viimeistely mikä poistaa myllytyksestä tulleen hologrammin.
tummiin autoihin tulee viimeistelyaine kuin taas hopeisiin ei tarvita.
aineet: - Cartec compound 4800 (myllytysaine)
- Finish 12000 (viimeistelyaine)
 
työn vaatimukset:
auton tulee olla siisti että sisältä sekä ulkoa. jos tehdään lasinvaihtoa lasin tulee olla täydellisesti asennettu ja puhdas. autonpesussa lian on oltava poissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti